Fika=fortbildning
På fikarasten startar en diskussion om pålägg, och leverpastej är ju gott, men möglar inte det lite väl snabbt? Är det därför att man tar smörkniven och rafsar åt sig pastej med? Mejerivaror har ju dålig hållbarhet...men nej säger en kollega; det är oftast på det oanvända partiet av leverpastejen det sitter små ludna pluppar. Vad tror ni?
Det var ett program på TV igår om bakterier, tydligen. (såg 2 1/2 män..) där man studerat dessa underjordiska bakteriers intelligens...de kan dofta sig till kaffe!! "Det kan jag också" påstår en arbetskamrat.
Tänk om, i en galax långt långt härifrån, det sitter asintelligenta varelser som studerat oss och är hänförda över hur snabbt vi doftar oss till kaffeautomaterna. "Fan va häftigt, de är ursnabba när den första doftslingan kommer, som på en given signal kryper de fram!!"
Nä så kan det ju inte vara? Smartare än oss??!!
Det var ett program på TV igår om bakterier, tydligen. (såg 2 1/2 män..) där man studerat dessa underjordiska bakteriers intelligens...de kan dofta sig till kaffe!! "Det kan jag också" påstår en arbetskamrat.
Tänk om, i en galax långt långt härifrån, det sitter asintelligenta varelser som studerat oss och är hänförda över hur snabbt vi doftar oss till kaffeautomaterna. "Fan va häftigt, de är ursnabba när den första doftslingan kommer, som på en given signal kryper de fram!!"
Nä så kan det ju inte vara? Smartare än oss??!!
Kommentarer
Postat av: Emelie
Min ost har klarat sig och det är inte mögelost alltså! Fattar inte att man äter ost med mögel som om det vore gott. :-/ Borde man inte bli sjuk?
Trackback